Ηράκλειο: Είχε τις τσέπες γεμάτες ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή

Βρέθηκαν πάνω του 164 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή

Την ώρα που πήγαινε να διαθέσει στα στέκια ναρκομανών στο Ηράκλειο τα δεκάδες ναρκωτικά χάπια που είχε μέσα στις τσέπες του ένας 40χρονος Έλληνας, τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα να βρεθεί αμέσως με χειροπέδες.

Κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε ο διακινητής, βρέθηκαν πάνω του 164 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν. Ο 40χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

*** Η έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών στην κατοικία ενός 35χρονου Έλληνα στην Κέρκυρα, αποκάλυψε ότι καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 εκατοστών, ενώ είχε ακόμη στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,4 γραμμαρίων, 27 χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και μια ζυγαριά ακριβείας. Όλα κατασχέθηκαν ενώ ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: