Ηράκλειο: 18χρονη Βρετανίδα σε κώμα λόγω αερίου γέλιου

Μία 18χρονη από τη Βρετανία νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε την Τρίτη αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση. Η κοπέλα είχε περάσει την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη διασκεδάζοντας σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της 18χρονης αναφέρουν πως η κοπέλα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Βενιζελείου κ. Τασόπουλος ανέφερε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς είναι πιθανό αλλά όχι σίγουρο να εισέπνευσε αέριο γέλιου.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τα αίτια που η 18χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο», δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Μαστοράκης.

«Τα αέρια για τα οποία γίνεται λόγος», ανέφερε ο δήμαρχος, «δεν είναι παράνομα, τα χρησιμοποιούν στα μπαρ για την παρασκευή σαντιγύ. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει κάποια αρμόδια υπηρεσία που να ελέγχει την περαιτέρω χρήση των εν λόγω αερίων».

Όσο η κοπέλα δίνει μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, τα μέλη της παρέας της κλήθηκαν να καταθέσουν και να δώσουν πληροφορίες για το πως πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στο νησί. Η αστυνομία ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: