Insta inspo: Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι το φθινόπωρο

Η stylist, δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή της και φροντίζει να το συνδυάζει σύμφωνα με τους άτυπους κανόνες της scandi αισθητικής και των μινιμαλιστικών κανόνων. Έτσι λοιπόν, τα outfits της που έχουν ως βάση το λευκό παντελόνι, μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική πηγή έμπνευσης για να φορέσεις κι εσύ το δικό σου το φθινόπωρο.

Το λευκό παντελόνι μαζί με ένα μπεζ πουκάμισο δεμένο στη μέση δεν μπορεί παρά να είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες. Εκείνη έχει ολοκληρώσει το outfit με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα, εσύ μπορείς να το κάνεις με ένα ζευγάρι mules ή ακόμα και τα sneakers σου.

Ο πιο classy και κομψός συνδυασμός για το λευκό παντελόνι είναι ο συνδυασμός του με μία μαύρη μπλούζα. Διαχρονικός και πάντα ευπροσάρμοστός έτσι ώστε να έρθει στα δικά σου στιλιστικά μέτρα.

Η πιο μινιμαλιστική και ίσως λίγο πιο χειμερινή εκδοχή της είναι ο συνδυασμός του λευκού παντελονιού με ένα μπεζ πλεκτό πουλόβερ. Ένα ζευγάρι brogues αλλά και τα sneakers σου ή τα booties θα σου χαρίσουν ένα από τα πιο minimal outfits της σεζόν που έρχεται.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/pernilleteisbaek

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: