Ηλεία: Παρίσταναν τους γιατρούς για να κλέψουν ηλικιωμένη

Αλλά οι δράστες τα «έχασαν»  και το θύμα τους κατάλαβε

Φαίνεται πως γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, αλλά τα έκαναν… θάλασσα οι επιτήδειοι που τηλεφώνησαν σε μια ηλικιωμένη σε κωμόπολη του δήμου Ανδρίτσαινας– Κρεστένων στην Ηλεία παριστάνοντας τους γιατρούς και της είπαν ότι ο εγγονός της είχε πάθει ατύχημα για χρειαζόταν χρήματα για εγχείρηση.

Οι δράστες είπαν στην ανυποψίαστη 90χρονη ότι ο εγγονός της έσπασε για δεύτερη φορά το πόδι του και αιμορραγεί και ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα του τους είπε να της τηλεφωνήσουν για να βρει 6.200 ευρώ, τα οποία δήθεν απαιτούνταν για να υποβληθεί σε επέμβαση. Την ίδια ώρα, ακούστηκε από μακριά μια γυναικεία φωνή, που παρίστανε τη μητέρα του υποτιθέμενου θύματος και κόρη της ηλικιωμένης.

Παρά το χρόνια της, η 90χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι… «μύριζε» στην ιστορία και ζήτησε να μιλήσει με την κόρη της. Η απαίτησή της έκανε τον συνομιλητή της να τα χάσει, καθώς δεν είχε προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο! Έτσι, ρώτησε την ηλικιωμένη αν ήταν η γιαγιά του υποτιθέμενου τραυματία ή η μητέρα, που υποτίθεται ότι ήταν κοντά του! Έτσι, η 90χρονη κατάλαβε ότι είχε να κάνει με απατεώνα, έκλεισε το τηλέφωνο και ειδοποίησε την Αστυνομία που προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: