Ήξεις – αφήξεις των Βέλγων για τον Αλγερινό και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί σε βάρος της Ελλάδας

Ήξεις – αφήξεις των Βέλγων για τον Αλγερινό και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί σε βάρος της Ελλάδας

Ήξεις   αφήξεις των Βέλγων για τον Αλγερινό και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί σε βάρος της Ελλάδας

Ο 33χρονος συνελήφθη σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης των βελγικών Αρχών, οι οποίες αρχικά είχαν ενημερώσει τις ελληνικές Αρχές, ότι δεν συνδεόταν με τις έρευνες για την ομάδα Τζιχαντιστών στο Βερβιέ. Αργότερα όμως έκριναν αναγκαίο να εξεταστεί ο Αλγερινός και από Βέλγους ανακριτικούς υπαλλήλους, που ασχολούνται με την υπόθεση, καθώς προέκυψε να έχει ύποπτες τηλεφωνικές συνομιλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ήξεις – αφήξεις των Βέλγων έχουν εκνευρίσει σε μεγάλο βαθμό τις ελληνικές Αρχές.

Μάλιστα, αξιωματικοί της . κατηγορούν τους Βέλγους συναδέλφους τους για ερασιτεχνισμό και τους εισαγγελείς τους για τουλάχιστον επικίνδυνους χειρισμούς της υπόθεσης, που με τις απανωτές δηλώσεις σε ΜΜΕ και την διαρκή αλλαγή θέσεων, θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια και της δικής μας χώρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, καθώς έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα έκδοσής του στο Βέλγιο, απ” όπου το διεθνές ένταλμα σκίστηκε και ξαναγράφτηκε από τους Βέλγους άπειρες φορές. Έτσι λοιπόν, δεν κατέστη δυνατό, για τον εισαγγελέα να δει τον συλληφθέντα και ορίστηκε εν νέου μεταφορά του για αύριο στις 12 το μεσημέρι, …μήπως και καταλήξουν οι Βέλγοι τελικά για τις κατηγορίες που θα απευθύνουν στον συλληφθέντα, μέσω του εντάλματός τους.

Εν τω μεταξύ, συνελήφθησαν δύο ύποπτοι στο αεροδρόμιο Βρυξελλών που προσπαθούσαν να μεταβούν στη μέσω Ελλάδας, όπως ανέφερε σχετικό τηλεγράφημα του βελγικού πρακτορείου ειδήσεων BELGA.

Τρομοκρατία

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: