Ιεράπετρα: Στο αυτοκίνητο είχε ναρκωτικά και σιδερογροθιά

Εντοπίστηκαν συνολικά 220 γραμμάρια κάνναβης — Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Τρίπολη και Βόλο

Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας Έλληνας έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε μια περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.

Πράγματι, κατά τον έλεγχο που έκαναν στο όχημα, βρήκαν συσκευασίες με συνολικά 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή του οδηγού κατασχέθηκαν 140 ευρώ και μια σιδερογροθιά. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου και του ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Συλλήψεις για κοκαΐνη στην Τρίπολη και ηρωίνη στο Βόλο

Δυο Έλληνες ηλικίας 26 και 33 χρόνων συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., καθώς υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου παραπέμφθηκε ένας Έλληνα ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Βόλο και στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,47 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: