Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο Εισαγγελέας και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης κατήγγειλε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι η ΕΠΟ δεν διοικείται δημοκρατικά και ότι μέλος του διοικητικού της συμβουλίου εκβιάζει και απειλεί Ενώσεις!

Καταρχήν οι καταγγελίες Βούρβαχη πρέπει να απασχολήσουν την ποινική δικαιοσύνη από την στιγμή που υποστηρίζει ότι παράγοντες Ενώσεων απειλούνται και εκβιάζονται από συνάδελφο τους που είναι τακτικός… θαμώνας στο Πάρκο Γουδή.

Η ίδια υπόθεση θα απασχολήσει σε αθλητικό επίπεδο και την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Ηδη στον Βούρβαχη απάντησε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος τον χαρακτήρισε συκοφάντη και τον προέτρεψε να καταθέσει στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα κάνει σχετική αναφορά στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου κι αυτός θα παραπέμψει την υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας που θα καλέσει τον Χανιώτη παράγοντα να δώσει στοιχεία για την καταγγελία του.

Ο Βούρβαχης αναμένεται να το πράξει και στην πορεία θα φανεί αν πράγματι υπάρχουν Ενώσεις που απειλήθηκαν και εκβιάστηκαν. Οι εξελίξεις στην ΕΠΟ θα είναι ραγδαίες στην περίπτωση που τις καταγγελίες του προέδρου της ΕΠΣΧ επιβεβαιώσουν κι άλλες Ενώσεις.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Βούρβαχης είναι από τους ελάχιστους παράγοντες της ΕΠΟ που δεν… κουβαλούν στην πλάτη τους ποινικές διώξεις από εισαγγελείς και ανακριτές για ποδοσφαιρικές υποθέσεις. Κι αν τελικά είναι υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας θα κάνει σημαία του ότι είναι άφθαρτος…

Σ. Λιβάνιος

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: