«Η βασίλισσα Ελισάβετ μετακινείται με καροτσάκι και ακυρώνει υποχρεώσεις γιατί δεν θέλει να την δουν»

Ανησυχία προκαλούν οι τελευταίες φήμες για την υγεία της βασίλισσας της Βρετανίας – Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελισάβετ είναι «πολύ υπερήφανη» και ότι θα υπάρξουν ειδικά σχέδια για να βρεθεί στην τελετή μνήμης του Δούκα του Εδιμβούργου 

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, και μάλιστα σε μία περίοδο που αναμένεται να γίνει η τελετή μνήμης για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου αλλά και ενόψει των εορτασμών για τα 70 χρόνια από την ενθρόνισή της.

Σύμφωνα με τον Βρετανό ηθοποιό Κρίστοφερ Μπίγκινγκς, η βασίλισσα χρησιμοποιεί πλέον αναπηρικό καροτσάκι και ακυρώνει τις υποχρεώσεις της επειδή είναι «υπερήφανη» και «δεν θέλει να τη δουν» να δυσκολεύεται. Μιλώντας στο GB News, ο Μπίγκινς ανέφερε ότι με βάση όσα άκουσε «δεν εκτελεί πολλές υποχρεώσεις που θα έπρεπε να εκτελεί και τις ακυρώνει επειδή βρίσκεται στο καροτσάκι».

Ειδική επιχείρηση για την τελετή μνήμης του πρίγκιπα Φίλιππου

Οι δηλώσεις του έρχονται μετά τις πληροφορίες περί ειδικής στρατιωτικού τύπου επιχείρησης για να μεταφερθεί η βασίλισσα στην τελετή μνήμης για τον πρίγκιπα Φίλιππο την επόμενη εβδομάδα. Η επιχείρηση λέγεται ότι περιλαμβάνει τη μεταφορά της βασίλισσας από το Ουίνδσορ στο Μπάκιγχαμ με ελικόπτερο, τη μεταφορά της με αυτοκίνητο και τη χρήση ιδιωτικού χώρου για να προστατευτεί από τους φωτογράφους.

Σύμφωνα με πηγή της Mail on Sunday ότι η βασίλισσα δεν θέλει να εμφανιστεί δημόσια σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς φοβάται μία αναπαραγωγή μιας αντίστοιχης φωτογραφίας που φαινόταν η αδερφή της Μαργαρίτα λίγους μήνες πριν τον θάνατό της. Η Ελισάβετ, αναφέρει η πηγή, πραγματοποιεί σύντομες συναντήσεις αυτοπροσώπως, αλλά αποσύρθηκε από την ετήσια υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Στο παρελθόν, η Ελισάβετ έχει χρησιμοποιήσει μαγκούρα σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά ποτέ δεν την έχουν δει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Παρότι όμως ακυρώνει εκδηλώσεις, είναι αποφασισμένη να παρευρεθεί στην εκδήλωση μνήμης για τον δούκα του Εδιμβούργου, που απεβίωσε πέρυσι τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών. Η ίδια θέλει να περπατήσει όσο περισσότερο μπορεί. Μέχρι στιγμής, εξετάζουν το ενδεχόμενο να της παρασχεθεί βοήθεια, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τα ακριβή σχέδια.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: