Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και το «γιορτάζουμε» με 40 φωτογραφίες από το 1938 έως και σήμερα

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και το «γιορτάζουμε» με 40 φωτογραφίες από το 1938 έως και σήμερα

H μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, γίνεται σήμερα 94 ετών και μπορεί η συγκυρία της πανδημίας και του αναγκαστικού αυτοπεριορισμού να μην της επιτρέπουν να το γιορτάσει με τον λαμπρό τρόπο που θα περιμέναμε -αντίθετα αναμένεται να μιλήσει με τα υπόλοιπα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας στην πλατφόρμα για video conference, Zoom, και να ανταλλάξουν εκεί ευχές- αλλά αυτό δεν αφαιρεί σε τίποτα από το γεγονός πως η αγαπημένη των Άγγλων «Λίλιμπετ» (αν έβλεπες «The Crown» είσαι εξοικειωμένη με το παρατσούκλι της) πλησιάζει τον έναν αιώνα ζωής! Και τι αιώνα! Γεμάτο συγκινήσεις και περιπέτειες!

Μέχρι στιγμής ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, έχει δημοσιεύσει το παρακάτω video. Μία «συρραφή» ακυκλοφόρητων εικόνων της νεαρής Ελισάβετ να παίζει αμέριμνη ως παιδί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της και συγκεκριμένα με την αδερφή της Μαργαρίτα που έφυγε από τη ζωή το 2002. Η Βασίλισσα, όπως θα δεις αναλυτικά και στις 40 φωτογραφίες της παρακάτω gallery, ήταν πάντα μία ισχυρή προσωπικότητα που δεν αγαπούσε τις εκπλήξεις και τους πειραματισμούς και αυτό αποτυπωνόταν και στο στυλ της.

Μονοχρωματικά ταγιέρ με ασορτί τσάντα και καπέλο, floral φορέματα και σε ειδικές περιπτώσεις λευκά gowns, περιγράφουν τον ενδυματολογικό κώδικα μίας γυναίκας που από τη γέννησή της ήξερε πως είναι προορισμένη να αποπνέει σεβασμό και σταθερότητα. Αυτό άφηνε λίγα περιθώρια για να γίνεις δημιουργικός, αλλά δεν την έκανε λιγότερο ενδιαφέρουσα! Χρόνια Πολλά!
Photo Credit: AP Images
 20 Floral φορέματα για εσένα που βαρέθηκες τα μονόχρωμα σύνολα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you for your messages today, on The Queen’s 94th birthday. In this private footage from the @royalcollectiontrust, we see The Queen (then Princess Elizabeth) playing with her family, including her younger sister Princess Margaret. Head of the Commonwealth, Head of the Armed Forces, Head of State in 16 countries and the longest reigning Monarch in British History. Wife, mother, grandmother and great-grandmother. Happy birthday, Your Majesty! To those of you also celebrating your birthdays today at home, with or without your loved ones – we send you many happy returns. Visit our highlight to learn more about The Queen’s childhood.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: