Η τραγική εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας [pic]

Η τραγική εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας [pic]

Βλέποντας το κορίτσι αυτό αναρωτιέσαι. Γιατί; Γιατί στοιχειώνεις τα εφηβικά όνειρά μας;
Γιατί κάνεις να μετανιώνουμε κάθε φορά που κοιμόμασταν μαζί σου παρέα τα μοναχικά βράδια του χειμώνα;

Η Μαραϊα Κάρεϊ ανάβει το δέντρο στην Αμερική με τη κόκκινη τουαλέτα τύπου 49η εμφάνιση Ελένης Μενεγάκη -να ευχαριστήσουμε τον Πάνο Ζηνα για τις όμορφες δημιουργίες του- σε καλλιστεία του Αντ1.

Με μαλλί-είμαι έξαλλη που δεν έφαγα τίποτα το πρωί- με γάντια κομμένα και πάνω της όλο το λευκόχρυσο και διαμάντι του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή. Κατάλαβα ότι η Μαραϊα για αρχή, έπαθε και αυτή το σύνδρομο Έλενα Παπαρίζου και έγινε σα γαλοπούλα πριν τη σώσει ο Ομπάμα.

Η φωνή της δε πήγε διακοπές στη Τήνο, ν΄ ανάψει λαμπάδα για τάμα μπας και βγει. Γιατί όμως επέλεξε να βγει και αφωνίδου και κακοντυμένη, ενώ ξέρουμε ότι στην Αμερική οι μάνατζερ είναι το παν;

Δε θα το μάθουμε ποτέ, γιατί και σάλος έγινε και ρεζίλι έγινε. Επιτελούς η Μαραϊα ας καταλάβει, ότι πλέον θα βγαίνει κάθε Χριστούγεννα, να λέει το χιτ της και ότι όσο τρώει δεν θα τη χωράει η πίστα και θα ψάχνει να βρει τουαλέτα στα μέτρα της από κατάστημα με είδη υγιεινής. Καλές γιορτές κοπελιά και εύχομαι του χρόνου, να βγεις η παλιά καλή Μαραϊα που αγαπήσαμε.

Η τραγική εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας [pic]

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: