Η τέλεια φωτογραφία που συνοψίζει τη σαββατιάτικη κραιπάλη

Ο Paul Coomber από τη Βρετανία, επέστρεφε ένα βράδυ Σαββάτου σπίτι του με το μετρό, όταν μπροστά του είδε την τέλεια σκηνή: μια γυναίκα με μίνι φούστα, αδιαφορεί για το αν προκαλεί εντυπώσεις με τη στάση του σώματός της, καθώς αδυνατεί να σταθεί στο ύψος της εξαιτίας άκρατης οινοποσίας, ένας φύλακας του μετρό και ένα ερωτευμένο ζευγαράκι.

Ο 56χρονος, όπως ανέφερε στην εφημερίδα Evening Standard που δημοσίευσε την εικόνα του, είχε καταγράψει την «τελειότερη φωτογραφία της βραδιάς».

Ο Coomber, πριν βγάλει εισιτήριο για τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, είχε περάσει τη μέρα του φωτογραφίζοντας τον ορίζοντα του Λονδίνου, πριν αποφασίσει να επιστρέψει σπίτι του. Καθώς, όμως, ανέμενε στον σταθμό Embankment με την κάμερά του- την οποία είχε ακόμη στα χέρια-, κατέγραψε την εν λόγω εικόνα.

«Ο σεκιούριτι μπήκε μπροστά της προκειμένου να τη προστατέψει και να κρύψει με το σώμα του τα απόκρυφα σημεία της γυναίκας, η οποία αργότερα έκανε εμετό στα σκαλιά…», είπε ο ίδιος. Η εικόνα ανέβηκε στο Facebook και έλαβε πάνω από 1.000 likes.

   ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: