Η συνταγή της Ημέρας: Κεφτεδάκια τηγανητά με ντιπ δυόσμου

Υλικά συνταγής…

για τα κεφτεδάκια

500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος500γρ. κιμάς χοιρινός1 αυγό1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο2 φέτες μεγάλες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός1 κ.γ. ρίγανη1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο2 κ.σ. ελαιόλαδοελαιόλαδο για το τηγάνι1 κ.σ. κοφτό αλάτι1 κ.σ. κοφτό πιπέριγια το ντιπ δυόσμου

250γρ. γιαούρτι στραγγιστό½ φλιτζ. δυόσμος ψιλοκομμένος2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos

syntages

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: