Η στάση που… δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στο σ εξ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι αξιολόγησαν τέσσερις από τις δημοφιλέστερες στάσεις, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιες από αυτές συνδέονται με μεγαλύτερη και ποιες με μικρότερη διάρκεια στο σ εξ.

 

Έπειτα από σειρά ερευνών σε δείγμα περίπου 14.000 ανδρών και γυναικών, διαπίστωσαν ότι μία από τις στάσεις είναι ιδανική αν το ζευγάρι έχει χρόνο μόνο για ένα… quickie, ενώ η κατ’ εξοχήν αγαπημένη στάση των γυναικών συνδέεται με μεγαλύτερη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής.

Ποσοστό 55% των ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν στις έρευνες δήλωσαν ότι η στάση «γυναίκα από πάνω» τούς χαρίζει μερικά μπόνους λεπτά ερωτικής επαφής.

Για την παραδοσιακή «ιεραποστολική» στάση το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 30%, για τη στάση «στο πλάι» ήταν 25%, ενώ για τη «στάση του σκύλου» ήταν μόλις 17%.

Ο s ex therapist Ίαν Κέρνερ δηλώνει πως δεν εκπλήσσεται από τα αποτελέσματα, καθώς αρκετοί πελάτες του δηλώνουν ότι η στάση «γυναίκα από πάνω» βοηθά τη σύντροφό τους να φτάσει αρκετά εύκολα σε οργασμό χωρίς ο άντρας να διεγείρεται υπερβολικά κι έτσι η επαφή διαρκεί σαφώς περισσότερο.

Από την άλλη, η «στάση του σκύλου» αποτελεί για τον άντρα σeξουαλική… ωρολογιακή βόμβα, καθώς η τριβή με τα γεννητικά όργανα είναι μεγάλη, δηλώνει ο Κέρνερ.

Πηγή:onmed.gr

seleo.gr-Lifestyle

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: