Η σαλοπέτα στη μόδα! Πώς θα τη διαλέξεις και με τι θα τη συνδυάσεις

Οι σαλοπέτες είναι αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Το comeback τους είναι δυναμικό αλλά θα πρέπει εμείς οι απανταχού fashionistas να κάνουμε ένα update, προκειμένου να δείχνουν οι αγαπημένες μας φόρμες, λίγο πιο προκλητικές!

Καλή εφαρμογή
Οι σαλοπέτες φοριούνται συνήθως φαρδιές και χαλαρές, αλλά αν θέλετε να δείχνετε λίγο πιο θηλυκή μέσα σ’ αυτές θα πρέπει να επιλέξετε μία που αγκαλιάζει περισσότερο το σώμα σας και θα αναδεικνύει τις καμπύλες σας. Και αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με τα τζιν υφάσματα, προτιμήστε βαμβακερές ή ζέρσεϊ.

Δερμάτινη σαλοπέτα
Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να δείχνετε σeξι μέσα σε μια σαλοπέτα χωρίς να αποκαλύψετε πολύ γuμνό δέρμα, επιλέξτε μια δερμάτινη φόρμα που ούτως ή άλλως είναι σeξι και ιδιαίτερη. Προσθέστε και ένα- δυο αξεσουάρ δερμάτινα για ένα total leather look.

Δείξε λίγο δέρμα
Αν δεν είσαι και πολύ fan της κλασικής σαλοπέτας, μπορείς να φορέσεις ως παραλλαγή, την σαλοπέτα φούστα ή την σαλοπέτα σορτς. Καλές επιλογές για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Τι να φορέσεις μέσα από την σαλοπέτα
Μπορεί τη δεκαετία του ’90 το λευκό πουκάμισο να ήταν ιδανική επιλογή για να φορεθεί μέσα από τη σαλοπέτα –και ίσως και τώρα να είναι ωραίος συνδυασμός- δεν είναι όμως και τόσο σeξι. Φορέστε μέσα από τη σαλοπέτα ένα crop top, ένα tank top ή ένα bralette.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: όπως και αν επιλέξεις να την συνδυάσεις, η σαλοπέτα είναι ένα από τα πιο must ρούχα της σεζόν!

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: