Η «ΠΟΠ Μαγειρική» επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, και κάθε μέρα, στις 14:00, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, για να μας ταξιδέψει και φέτος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.
Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.
«ΠΟΠ Μαγειρική»: Από Δευτέρα 11 έως Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στις 14:00
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» κάνει ποδαρικό η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό, μαγειρεύουν συνταγές με αρμόγαλο Σάμου και γλυκό τριαντάφυλλο Αγρού, δύο συνταγές που θα ενθουσιάσουν! Στιγμές συγκίνησης για τη γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο, που θυμάται στην κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στη μάχη της ενημέρωσης και μας αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τη στιγμάτισαν.
Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, το στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειτρικής» ετοιμάζει συνταγές υπό τους ήχους ενός εκ των πιο καταξιωμένων τραγουδιστών στην Ελλάδα! Ο λόγος για τον Νίκο Βουρλιώτη ή κατά κόσμον Nivo, με τον οποίο μαγειρεύουν δύο συνταγές που θα σας ξετρελάνουν! Κατσικάκι Ελασσόνας και μία συνταγή με ελληνικό καλαμπόκι, δύο πιάτα που προκαλούν έκρηξη στον ουρανίσκο!
Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο στούντιο της εκπομπής εισβάλλει ένας από τους πιο διάσημους «Master Chef», o Δημήτρης Μπέλλος, και μαζί με τον Ανδρέα Λαγό κάνουν κυριολεκτικά γευστικά θαύματα. Χρησιμοποιώντας μοναδικά ελληνικά προϊόντα, όπως φασόλια γίγαντες, ελέφαντες Κάτω Νευροκοπίου, αλλά και πευκοθυμαρόμελο Κρήτης, δημιουργούν δύο συγκλονιστικές συνταγές, γεμίζοντας μυρωδιές Ελλάδας στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής».
Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ανδρέας Λαγός στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής», υποδέχεται μια καλλιτέχνιδα στη σκηνή και στη ζωή, τη Σόφη Ζαννίνου. Μαζί φτιάχνουν δύο συνταγές από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας, η πρώτη με φάβα της Αμοργού και η δεύτερη με ροδάκινα Νάουσας, με τη Σόφη Ζαννίνου να παραδέχεται πως είναι πολύ καλύτερη στα μαστορέματα από τη μαγειρική.
Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» ένας ηθοποιός με πλούσιο βιογραφικό, που στην τηλεοπτική και θεατρική  πορεία του, προκαλούσε χτυποκάρδια! Ο Χρήστος Μάντακας βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Λαγού και μαζί δημιουργούν δύο μοναδικά πιάτα με ξεροτύρι Κέας και σταφίδα Ηλείας, δίνοντας ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα στα προϊόντα της ελληνικής γης. Ο Χρήστος Μάντακας αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά σχέδιά του και θυμάται μοναδικές στιγμές που βίωσε στην ελληνική τηλεόραση!


Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ Μαγειρική!
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Παραγωγή: GV Productions

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: