Η νέα σκληρή επίθεση στην Αγγελική Ηλιάδη – Καίτη Γκρέυ

Η νέα σκληρή επίθεση στην Αγγελική Ηλιάδη   Καίτη Γκρέυ
Πικραμένη από τη στάση της εγγονής της, Αγγελικής Ηλιάδη, είναι και πάλι η Καίτη Γρέυ.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Espresso”, η γνωστή τραγουδίστρια ξέσπασε: «Η Αγγελική λέει ψέματα! Δεν με κάλεσε ποτέ στα βαφτίσια του γιου της. Λυπάμαι για λογαριασμό της για όσα διαδίδει για μένα. Ο Θεός είναι μεγάλος, γιατί εγώ τη βοήθησα με πολλά δανεικά και αγύριστα χρήματα, την έβαλα στη δισκογραφία, της αγόρασα σχεδόν τα πάντα για το σπίτι της. Μέχρι τώρα προσπαθούσα να μη μιλήσω, όμως δεν αντέχω πλέον τόση κακία και μίσος που έχει απέναντί μου. Είναι αχάριστη!».

Ο λόγος του νέου ξεσπάσματος της Καίτης Γκρέυ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι κάποια σχόλια της Αγγελικής Ηλιάδη στον Τύπο που εξηγούσαν τους λόγους της απουσίας της γιαγιάς της από τη βάφτιση του μικρότερου γιου της, Βασίλη. Σύμφωνα με την Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πως η γιαγιά της είναι 91 ετών και πως δεν παραβρέθηκε στη βάφτιση λόγω κινητικών προβλημάτων.

«Εγώ πηγαίνω παντού. Δε θα πήγαινα στα βαφτίσια του δισέγγονού μου; Είναι δυνατόν να λέει πως είμαι 91 ετών; Γιατί δεν ρωτάει τον πατέρα της, τον γιο μου, να μάθει;» συμπλήρωσε η Καίτη Γκρέυ, ενώ συνέχισε: «Την έχω ξεγράψει από εγγονή μου. Δεν θέλω κανείς να με ρωτάει για εκείνη. Να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά μου. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πήρε ό,τι ήταν να πάρει από μένα, ανέβηκε και μετά άρχισε να λέει διάφορα. Και πού ανέβηκε δηλαδή; Είκοσι χρόνια τραγουδάει και δεν κατόρθωσε να κάνει μια επιτυχία που να τη θυμάται ο κόσμος ως όνομα».

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια επεσήμανε: «Εδώ δεν με άφησε να δω τον δισέγγονό μου, τον Μπαμπίνο, στο σχολείο του. Αισθάνθηκα τόσο τιποτένια… Οι δασκάλες έκλαιγαν όταν τους έδωσε εντολή να μη με αφήσουν να τον συναντήσω, θα με καλούσε και στα βαφτίσια του άλλου της παιδιού; Έχει τόσο μίσος για μένα που απορώ πώς κρατάει τα πράγματα που της έχω αγοράσει και έχει επιπλώσει σχεδόν όλος της το σπίτι. Πώς το ανέχεται αυτό; Πιστεύω ότι μισεί όλο τον κόσμο. Δεν αγάπησε τίποτα στη ζωή της».

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε: «Από τον καιρό που ήρθε και μου πήρε 50.000 ευρώ. Παρόλο που εγώ είχα να δουλέψω πολλά χρόνια, της τα έδωσα. Μου είπε: “θα δουλέψω και θα σου τα φέρω, γιαγιά”. Δανεικά και αγύριστα. Μετά που πέθανε ο Μπάμπης (Λαζαρίδης) για να τη βγάλω ασπροπρόσωπη πήγα και πλήρωσα τα πάντα για την κηδεία, για να είναι εκείνη σωστή απέναντι στον κόσμο που είχε συρρεύσει. Τι παράπονο έχει από μένα; Θέλω να μου το πει δημοσίως».

Πηγή: Yupiii

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: