Η Κωτσόβολος βραβεύεται για τα 65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας στην Ελληνική αγορά

Η εταιρεία Κωτσόβολος διακρίθηκε για τα «65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας στην Ελληνική» αγορά κατά τη διάρκεια του 17ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-Com World, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

«65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας» της εταιρείας στην Ελληνική αγορά αφορούν την πορεία της μέσα στα χρόνια, που εδώ και 65 χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και στην εξέλιξη της τεχνολογίας, με δημιουργικότητα και πάθος για τις τεχνολογικά άρτιες λύσεις που φέρνει καθημερινά στον καταναλωτή.

Το Info-Com World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες στη ΝΑ Ευρώπη, προσελκύοντας περισσότερους από 3.000 συνέδρους.  Σκοπός του είναι η καταγραφή, η  αποτύπωση της πορείας αλλά και της σύγκλισης στις αγορές Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Media. Το Info-Com επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοπόρες εταιρείες, όπως την Κωτσόβολος, καθώς και τις προσπάθειες όλων όσων συμβάλλουν στην πετυχημένη πορεία, στην αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων. 

Το βραβείο της Κωτσόβολος για τα «65 Χρόνια Δημιουργικής Παρουσίας στην Ελληνική αγορά» παρέλαβε η κα Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager της εταιρείας, η οποία δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για την Κωτσόβολος να αναγνωρίζεται η προσπάθεια 65 χρόνων δημιουργικής παρουσίας στην Ελληνική Αγορά. Όταν ένας άνθρωπος γίνεται 65 ετών συνήθως προσβλέπει στη σύνταξη και στην απόσυρση.

Αυτό το μοτίβο δεν ισχύει για τις μάρκες. Μια μάρκα 65 ετών είναι ηρωική! Είναι ηρωική γιατί κατόρθωσε να επιβιώσει και να προσαρμοστεί, να εξελιχθεί! Έχει όμως και τις προκλήσεις της. Σε ένα κόσμο που μεταλλάσσεται ραγδαία, σε έναν συνεχώς συνδεδεμένο, πληροφορημένο και απαιτητικό καταναλωτή, σε μια ευαισθητοποιημένη κοινωνία πρέπει να επικαιροποιήσει το ρόλο της!

Κλείνοντας να πω ότι όταν ρωτηθεί κάποιος στα αγγλικά πόσο χρονών είναι .. θα απαντήσει 65 years old..

H Κωτσόβολος είναι μια εταιρεία που απαντάει περήφανα 65 years YOUNG!Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας που δημιουργούν μια μοντέρνα μάρκα, με τρέλα  για την τεχνολογία και πάθος για τους πελάτες της».

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr ενώ απασχολεί και πάνω από 1950 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn

You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/ 

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: