Η Hyundai N αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο RM19 Racing Midship Sports Car

Στο  AutoMobility 2019 στο Λος Άντζελες, η Hyundai Motor Company παρουσίασε στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης το RM19 Racing Midship Sport Car. Το RM αναφέρεται στη διαμόρφωση του αμαξώματος του μοντέλου Ν “Racing Midship”, έναν βασικό διαφοροποιητή που παρέχει ισορροπία χειρισμού επιπέδου supercar και χαμηλή πολικότητα-στιγμιαία ευελιξία για εξαιρετική σύνδεση με την άσφαλτο σε όλες τις ταχύτητες και τις συνθήκες οδήγησης.

Το 2012, η Hyundai ξεκίνησε ένα project με την ονομασία RM (Racing Midship) με σκοπό να αναπτύξει και να συνδέσει νέες τεχνολογίες κινητήρων υψηλών επιδόσεων με μελλοντικά μοντέλα Ν. .

“Η πλατφόρμα Racing Midship είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα δοκιμών, η οποία επιτρέπει την αποτελεσματική αξιολόγηση διαφόρων κινητήρων και επιπέδων απόδοσης σε κανονικούς δρόμους και περιβάλλοντα” δήλωσε ο κ. Albert Biermann, Ηead of Global Research and Development της Hyundai Motor Company και συνέχισε “Σε όλη τη διάρκεια της εξέλιξης της σειράς RM, οι μηχανικοί μας έχουν αποκτήσει πολλές γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τη δυναμική των οχημάτων υψηλών επιδόσεων».

Διαθέτοντας τον ισχυρότερο turbo 2.0-λίτρων κινητήρα με απόδοση 390 ίππων, το RM19 αναμένεται να αποδώσει εντυπωσιακές επιδόσεις με 100 χλμ./ώρα σε χρόνο κάτω των 4 δευτερολέπτων. Το RM19 μοιράζεται τον turbo 2.0 λίτρων κινητήρα με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα TCR της Hyundai N. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα αγωνιστικά TCR, τα οποία επηρεάζονται από τις προσαρμογές BOP (Balance of Performance), το RM19 προσφέρει επιπλέον ώθηση στην παραγωγή του χωρίς τους περιορισμούς BOP.

Εκτός από την έκδοση βενζίνης, οι υπερσύγχρονοι ηλεκτροκινητήρες θα μπορούσαν να παρέχουν καθαρή, αλλά συναρπαστική επιτάχυνση στο RM19. Καθώς, η Hyundai μπορεί να υπερηφανεύεται για μια κορυφαία γκάμα ηλεκτροκίνησης, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων HEV, PHEV, BEV και FCEV, υπάρχουν διαθέσιμοι διάφοροι τύποι ηλεκτροκινητήρων για ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Αξίζει να σημειώσουμε την πρόσφατη επένδυση και στρατηγική συνεργασία της Hyundai με τη Rimac Automobili για την ανάπτυξη ηλεκτρικών και FCEV υψηλής απόδοσης πρωτότυπων.

Το Hyundai Motor Group έχει στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη 44 φιλικών προς το περιβάλλον μοντέλων μέχρι το 2025, τοποθετώντας σωστά την Hyundai N στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα.

Η Hyundai N αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο RM19 Racing Midship Sports Car gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: