Η Hyundai αποκαλύπτει το KONA

Λίγους μήνες πριν  από την παγκόσμια πρεμιέρα η Hyundai αποκαλύπτει το KONA . Με αυτό το μοντέλο δίνει ένα δείγμα της νέας  σχεδιαστικής αντίληψης και ταυτόχρονα υπογράφει τη νέα  ταυτότητα της κορεάτικης φίρμας. Οι κατασκευαστές θέλουν να δημιουργήσουν μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία sub-compact SUV. Το αυτοκίνητο θα είναι μια σκάλα πάνω από το Tucson στην κατηγορία των compact SUV.

Το εμπρός τμήμα του ολοκαίνουριου KONA είναι εκφραστικό και ισχυρό, υιοθετώντας τη μάσκα Cascading. Η σχεδίαση της  εμπνέεται από τη ροή του καυτού χάλυβα λίγο πριν πάρει τη μορφή του αυτοκινήτου. Οι νέοι διπλοί προβολείς ενισχύουν την οπτική επίδραση, καθώς τα LED φώτα ημέρας τοποθετούνται πάνω από τους προβολείς LED. Ο διαχωρισμός των φωτιστικών σωμάτων στο μπροστινό μέρος προσφέρει μια σίγουρη, προοδευτική εμφάνιση με κομψά και αιχμηρά σχήματα. Το τολμηρό εμπρός και πίσω μέρος τονίζεται από το εύρος και τον όγκο του οχήματος, επιδεικνύοντας το επιθετικό στυλ του αμαξώματος. To KONA  με την ανυψωμένη θέση των καθισμάτων του εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα για τους οδηγούς και αυξάνει την οδηγική άνεση. Φυσικά θα υπάρχει και έκδοση για αυτούς που θέλουν κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Με το KONA η Hyundai Motor Europe αισιοδοξεί μέχρι το 2021  να γίνει η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Και έχει ανακοινώσει ότι μέχρι  το 2021 θα έχει παρουσιάσει  30 νέα  μοντέλα.

Με περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς Santa Fe το 2001, η Hyundai Motor έχει εδραιώσει την αξιοπιστία της στη SUV κατηγορία και με το KONA η εταιρεία προσθέτει το τέταρτο πραγματικό SUV στη γκάμα της στην Ευρώπη.

Η Hyundai αποκαλύπτει το KONA

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: