Η φωτογραφία του… Τσίπρα με δύο γuμνά κορίτσια που έγινε viral (εικόνες)

Μία απίστευτη φωτογραφία κυκλοφόρησε με τον ισχυρισμό πως σε αυτή βλέπουμε γuμνό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανάμεσα σε δύο γuμνά κορίτσια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Εκτός από τις χιλιάδες κοινοποιήσεις από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογραφία δημοσιεύθηκε και σε διάφορα blogs.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι στη φωτογραφία υπάρχει μια μικρή ομοιότητα με τον Αλέξη Τσίπρα, υπάρχει και μια τεράστια διαφορά που καταρρίπτει την πιθανότητα να είναι ο πρωθυπουργός, γιατί η οδοντοστοιχία του νεαρού που είναι ανάμεσα στις δύο κοπέλες, δεν ταιριάζει με αυτή του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, εκτός από την οδοντοστοιχία, δεν ταιριάζουν και τα μαλλιά του νεαρού, που είναι σγουρά. Οι διαφορές γίνονται ολοφάνερες όταν βλέπει κανείς τη φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Σημειώνεται ότι εκτός από την εν λόγω φωτογραφία, υπάρχουν ακόμη τρεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την συγκεκριμένη παρέα νεαρών, που αποδεικνύουν ότι ο νέος της φωτογραφίας δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: