Η επική εξήγηση της Goldie Hawn για το Θεό

Η επική εξήγηση της Goldie Hawn για το Θεό

Όταν η κόρη της Goldie Hawn, Kate ήταν μόλις 4 ετών, ρώτησε τη διάσημη μαμά της για τη σχέση τους με τον Θεό και πώς Αυτός είχε μια θέση στην οικογένειά τους. Δείτε τι δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ σε βίντεο για λογαριασμό διαδικτυακής σελίδας της Oprah Winfrey:

«Η Katie, ήταν ένα μωρό, μόλις 4 ετών. Είπε «μαμά, ο Θεός είναι ξάδελφός μου;» Την κοίταξα και σκέφτηκα «ok, βρίσκομαι σε ηλεκτρική καρέκλα τώρα!»». Η Hawn, λίγα λεπτά αργότερα απάντησε στην προβληματισμένη κόρη της: «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Θεός είναι παντού, αλήθεια Να νιώσεις τον Θεό, αυτό έχει σημασία», είπε. «Αυτό το αίσθημα», συνέχισε η 69χρονη ηθοποιός «είναι κάτι που ο καθένας, παντού έχει βιώσει. Γνωρίζεις εκείνο το συναίσθημα που έχεις λίγο πριν γελάσεις; Είναι σαν μια φούσκα από γέλιο, αλλά δεν έχει σκάσει ακόμα. Έτσι μοιάζει ο Θεός».

Αυτό που ήθελε η λαοφιλής σταρ, ήταν η κόρη της να καταλάβει ότι αυτό το συναίσθημα είναι πιο σημαντικό από την ίδια την εξήγηση για το τι είναι Θεός – ως αρσενικό, θηλυκό, ξάδελφος ή κάτι άλλο.

«Είναι ένα συναίσθημα αγάπης και χαράς και ευημερίας», εξήγησε και κατέληξε λέγοντας ότι «τα παιδιά σε διδάσκουν τόσα πολλά…».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: