Η Ελένη Μενεγάκη σού δείχνει το φόρεμα που θα φοράς όλη την άνοιξη

Η Ελένη Μενεγάκη σού δείχνει το φόρεμα που θα φοράς όλη την άνοιξη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια τάση να πειραματίζεται με τα looks της. Την έχουμε δει πολλές φορές με αέρινα φορέματα, άλλες με πιο στενά που αγκαλιάζουν όμορφα τις καμπύλες της, με παντελόνι και sneakers, αλλά και με φούστες και oversized πουλόβερ. Η Ωραία Ελένη ντύνεται κάθε μέρα ανάλογα με τη διάθεσή της και αυτό αποφάσισε να κάνει και στη σημερινή εκπομπή.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια- παρά το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών- αποφάσισε να φέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας την άνοιξη. Η Ελένη πήγε κόντρα στον καιρό και μας έδειξε το φόρεμα που θα φοράμε όλη την άνοιξη. Ένα φόρεμα με συνδυασμό δύο prints, το οποίο από τη μέση και πάνω ήταν σε jungle print, ενώ από τη μέση και κάτω ήταν print με πεταλούδες. Η Ελένη ολοκλήρωσε το look με knee-high μαύρες μπότες και μαύρη ζώνη στη μέση.

Αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις το outfit της Ωραίας Ελένης, μάθε ότι το φόρεμα είναι της εταιρείας Camilla with Love και θα το βρεις στα καταστήματα Simple Caracters, ενώ τα παπούτσια  της είναι Rene Caovilla.

Διάβασε ακόμα: H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε κολάν για πρώτη φορά και γuμνάστηκε με την Μαρία Λουίζα Βούρου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: