Η Δήμητρα Ματσούκα αποκαλύπτει γιατί την ‘έκοψε’ ο Λαζόπουλος

Η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την οντισιόν του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία ο γνωστός ηθοποιός την έκοψε (Vid)

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος την είχε «κόψει» από την «Κυριακή των παπουτσιών»

«Η πιο αστεία μου φορά ήταν στον Λάκη Λαζόπουλο, που έκανε οντισιόν για την ‘Κυριακή των παπουτσιών’». Μας δίνουν μια σελίδα με τη σκηνή στην οποία θα διαβάζαμε για να μας ακούσουν. Είπα να μην το προετοιμάσω και πάω και το κάνω χάλια. Μίλαγα αριστερά, δεξιά, με τον καφέ μου. Μπαίνω μέσα, καθόταν ο Λάκης, εγώ ήμουν άγνωστη, μου λέει «θα κάνω την Άννα, θα κάνεις την Όλγα». Λέω «ήρθε η φίλη μας σαν βρεγμένη γάτα» μου λέει «δηλαδή πως;». Από κάτω έγραφε, εγώ δεν είχα διαβάσει τα επόμενα  και με το που μου λέει ο Λάκης «πώς;», λέω θέλει αυτοσχεδιασμό τη βρεγμένη γάτα. Αφήνω το κείμενο και σηκώνομαι. Μου λέει «τι κάνεις;», λέω «τη βρεγμένη γάτα». Μετά από χρόνια που συναντηθήκαμε με θυμόταν από αυτό. Δεν με πήρε στην παράσταση».Θυμίζουμε πως φέτος το καλοκαίρι η ηθοποιός εμφανίζεται στο «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.news247

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: