Η Billie Eilish στην καμπάνια της MCM φορά ρούχα »χωρίς φύλο». Και ναι, είναι η πιο κουλ 17χρονη ever

Διάβασε ακόμη:

Η Eilish συνεργάζεται με την MCM και φωτογραφίζεται από την ταλαντούχα Lea Colombo για τη FW’19 καμπάνια του γερμανικού brand.

 

Φορώντας ρούχα «χωρίς φύλο» και που μπορούν να φορεθούν από άνδρες και γυναίκες, η Eilish ποζάρει φορώντας oversized πανωφόρια, baggy φόρμες και φούτερ, «χοντροκομμένα» αθλητικά και τις χαρακτηριστικές δερμάτινες τσάντες της MCM, όπως τσαντάκια μέσης και backpacks, μέχρι και bucket hats με το λογότυπο του οίκου.

 

Δες ακόμη:

 

Σε συνέντευξη για το WWD, o global officer της MCM, Dirk Schönberger, εξηγεί τον λόγο που επέλεξαν την Eilish για την καμπάνια.

 

«Είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα αυτό σε μια εποχή που η ομοιομορφία είναι στην άνοδό της. Η Billie Eilish αλλάζει το παιχνίδι. Όχι μόνο “προκαλεί”, αλλά νιώθεις ότι δεν μπορεί διαφθαρεί. Και δεν είναι μαρκετινίστικο τρικ αυτό. Έτσι είναι σαν άνθρωπος. Ξεχωρίζει πραγματικά στη σύγχρονη μουσική σκηνή».

 

Η ίδια σε statement δήλωσε σχετικά: «Μου αρέσει να δίνω αξία σε πράγματα που κάνουν τον κόσμο να νιώθει άβολα. Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής που πιστεύουμε ότι το lifestyle άλλων ανθρώπων είναι λανθασμένο, και συμβαίνει κάπως αυτόματα αυτό, χωρίς καν να το σκεφτούμε. Θέλω να κάνω άνω-κάτω τα πράγματα τα οποία είναι συνηθισμένα στους περισσότερους. Θέλω να γίνω αυτό το «άλλο»».

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο επίσημο της MCM.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: