Η αλήθεια για Σάντος και ΠΑΟΚ

Το μήνυμα που έχει στείλει σε όλους ο Ιβάν Σαββίδης είναι πως ο Βλάνταν Ίβιτς είναι αυτή τη στιγμή ο προπονητής του ΠΑΟΚ και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του.

Ένα από τα πρώτα ονόματα όμως που βγήκαν στο προσκήνιο μετά την απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν εκείνο του Φερνάντο Σάντος.

Χθες, μάλιστα, στην Πορτογαλία αναπαράχθηκε για άλλη μία φορά η είδηση πως οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας και ο Σαββίδης προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα με μία δελεαστική πρόταση.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ λένε πως ο ελληνικός Τύπος αναπαράγει τον πορτογαλικό και το αντίστροφο, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Όπως γράφει η Live Sport, η διάψευση της ΠΑΕ ανταποκρίνεται απολύτως στην πραγματικότητα.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί, η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Σάντος και τον Λουτσέσκου. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως υπάρχουν πληροφορίες για άλλον προπονητή από το εξωτερικό, χωρίς να έχουν γίνει αυτή τη στιγμή γνωστά τα στοιχεία του.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: