Η αγαπημένη mini τσάντα των celebrities επιστρέφει φέτος για να μείνει

Η πιο stylish προσθήκη στο ντύσιμό σου.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει γυναίκα που μπορεί εύκολα να αντισταθεί σε μια κομψή, εντυπωσιακή τσάντα. Είναι με διαφορά το πιο χρηστικό και αγαπημένο αξεσουάρ του ωραίου φύλου αφού αποθηκεύει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα της ημέρας μας ενώ παράλληλα προσθέτει στυλ στο ντύσιμό μας.

Το τελευταίο διάστημα ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ τσάντας έχει κάνει θραύση με ολοένα και περισσότερες celebrities να το επιλέγουν. Οι mini bags είναι πιο hot από ποτέ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως αποτελούν πρόταση όλων των κορυφαίων οίκων μόδας για φέτος. Είχαν έντονη παρουσία στην πρόσφατη συλλογή του Jacquemus όπου εντυπωσίασαν τα πλήθη.

Την ίδια ώρα το Ιταλικό brand Sanreve έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο με τις μοναδικές χειροποίητες τσάντες του. Συγκεκριμένα η τσάντα Millie Maestra είχε εξαντληθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εμείς σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε πως η αγαπημένη τσάντα των stars (Angelina Jolie, Priyanka Chopra και Jessica Alba) επανακυκλοφορεί και διατίθεται μάλιστα σε πολλά, υπέροχα χρώματα (λευκό, μπορντό, μπλε, μαύρο κ.ά). Η τιμή της ανέρχεται στα 275 δολάρια δηλαδή 235 ευρώ ενώ η εταιρία κάνει κανονικά αποστολές με courier στη χώρα μας.

 Βρήκαμε το bag trend που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου

Στην παρακάτω gallery θα βρεις την νέα it τσάντα σε μερικές από τις ωραιότερες αποχρώσεις που κυκλοφορεί.

Η αγαπημένη mini τσάντα των celebrities επιστρέφει φέτος για να μείνει

Πηγή φωτογραφιών: @senreve

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: