Η ΑΕΚ στο ΥΠΑΠΕΝ για την Αγιά Σοφιά

Στην ώρα τους (λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι) βρέθηκαν στο ΥΠΑΠΕΝ οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπου ξεκίνησε ήδη η συνάντηση με τον υπουργό Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Το θέμα συζήτησης φυσικά είναι το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως αντιπρόεδρο της Δικέφαλος 1924 ΑΕ να δίνει και σε αυτή τη συνάντηση το «παρών», έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, μαζί με τους δύο συνεργάτες του. Εκεί είναι και ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά απέναντι στον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Πρώτοι στην αίθουσα που γίνεται η συνάντηση μπήκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ακολούθησαν οι αντίστοιχοι του Δήμου Φιλαδέλφειας. Τελευταίος προσήλθε ο Παναγιώτης Σκουρλέτης ο οποίος τους χαιρέτησε όλους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα σας χαιρετίσω όλους με τη σειρά, αυτό δεν σημαίνει τίποτα», χαιρετώντας πρώτους τον Άρη Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: