H Teoren Motors δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Η  Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης συνέχισε και αυτό το μήνα  την υποστήριξη της σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες του αθλητισμού, αλλά και της αλληλεγγύης.

Η δραστηριότητα τον Σεπτέμβριο ήταν ιδιαίτερα έντονη και έχει δρόμο ακόμη.

Μετά τον 30ο Ορεινό Μαραθώνιο Ολύμπου, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης βρέθηκε (17-18 Σεπτεμβρίου) δίπλα στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, είχε επέτειο των 10 χρόνων. Γι αυτό το λόγο είχε  ρεκόρ συμμετοχών με 2.200 δρομείς. Με την υποστήριξη και της Ζύγουρας Α.Ε., Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Renault και Dacia στα Ιωάννινα, οι δρομείς είχαν τη συνοδεία των μοντέλων της Renault, με το νέο Renault Kadjar να δίνει το ρυθμό έχοντας τη θέση του προπομπού με το χρονόμετρο.

Χθες είχαμε μια άλλη εκδήλωση τα Street Relas στην Θεσσαλονίκη. Τα Street Relays  επέστρεψαν. Ο αγώνας έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Τα Street Relays αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία τόσο για έμπειρους αθλητές, όσο και απλούς ανθρώπους.  Με σύνθημα το Passion for Running, η Renault συνόδευσε  τα Street Relays.

Σήμερα γίνεται ο Ποδηλατικός γύρος Θεσσαλονίκης .

Έντονη η αθλητική δραστηριότητα στη συμπρωτεύουσα. Σήμερα γίνεται ο 5ος  Διεθνής Ποδηλατικός αγώνας. Η Renault θα συνοδεύει τους ποδηλάτες με τα μοντέλα της, στο Circuit στο κέντρο της πόλης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου γίνεται το 34o Σπάρταθλον. Στο πλευρό του Γιάννη Κουρκουρίκη θα βρεθεί και αυτή η χρονιά η Dacia, με ένα Duster να αποτελεί πολύτιμο συνοδό του στο 34ο Σπάρταθλον που θα εκκινήσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από την Αθήνα και θα ολοκληρωθεί περίπου 36 ώρες.

 

 

H Teoren Motors δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: