H Κατερίνα Καινούργιου προτιμάει τα tops με αυτήν τη λεπτομέρεια στο σχέδιό τους

H Κατερίνα Καινούργιου προτιμάει τα tops με αυτήν τη λεπτομέρεια στο σχέδιό τους

Της ταιριάζουν τόσο πολύ ώστε καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί το κάνει.

H Kατερίνα Καινούργιου είναι μία παρουσιάστρια που έχει δηλώσει (και έχει αποδείξει με τις αναρτήσεις της) πολλές φορές την αγάπη της για τη μόδα και τη θέλησή της να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά στυλ. Την έχουμε δει κατά διαστήματα να φοράει σχεδόν τα πάντα. Κλασικά κοστούμια, σοφιστικέ bodycon φορέματα, ρομαντικά deux pieces σε floral μοτίβα και φυσικά casual style combos, όπως tops και φούστες σε midi, mini και maxi μήκος. 

Βασικό «συστατικών» των τελευταίων συνδυασμών είναι οι μπλούζες και η όμορφη παρουσιάστρια φέτος το καλοκαίρι έχει δείξει την προτίμηση της σε ένα ρετρό στυλ top που έχει κάνει comeback τα τελευταία χρόνια: το στράπλες. Όπως θα δεις αναλυτικά και στην gallery, το επιλέγει είτε σε φορέματα -τα οποία μπορεί να έχουν διαφάνεια από πάνω αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο- είτε σε κορμάκια, είτε σε μαγιό. Επίσης διαλέγει και τα αγαπημένα της midi φουστάνια να έχουν στράπλες πάνω μέρος.

Αυτό το στυλ top κολακεύει το ντεκολτέ αλλά βασικά αναδεικνύει τους ώμους μίας γυναίκας χαρίζοντας ένα chic twist στο look της. Με τρόπο ντελικάτο και αιθέριο, ο κορμός φαίνεται πιο λεπτός, τονίζονται τα άκρα και η θηλυκότητα διαχέεται ακόμα και μέσα από ένα απλό στράπλες bustier που μπορείς να φορέσεις με το αγαπημένο σου mom jean.

H Kατερίνα επιλέγει συστηματικά αυτού του είδους τα μπλουζάκια και το αποτέλεσμα την έχει δικαιώσει πολλές φορές. Κομψή και sexy δείχνοντας μόνο τους ώμους της και φορώντας ένα τόσο κολακευτικό top! Eξαιρετική επιλογή.
 Transitional Clothing: 10 ρούχα & αξεσουάρ που σε παίρνουν από το χέρι & σε οδηγούν στο φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: