H Euroleague απέσυρε την προσφυγή κατά της FIBA


Μια αρκετά σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην αντιπαράθεση της FIBA με την Euroleague.

Η διεθνής ομοσπονδία μπάσκετ ανακοίνωσε ότι η Euroleague και οι σύλλογοι που υποστήριζαν την κίνηση αποφάσισαν να μην προχωρήσουν τη δικαστική διαδικασία εναντίον της για τις κυρώσεις σε ομοσπονδίες, Λίγκες και ομάδες που συντάσσονται με την πλευρά της Euroleague.

Η ανακοίνωση της FIBA:

«Η FIBA ενημερώθηκε την Τετάρτη ότι η Ευρωλίγκα και η ECA αποφάσισαν να παραιτηθούν της δικαστικής διαδικασίας που είχαν κινήσει σε δικαστήριο του Μονάχου. Παράλληλα παραιτήθηκαν από τα ασφαλιστικά μέτρα και ταυτόχρονα παραιτήθηκαν από όλα τα δικαιώματα που απέρρεαν από την πρώτη απόφαση στις 2 Ιουνίου του 2016.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε και εξ ονόματος των συλλόγων που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο:

Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Γκραν Κανάρια, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Λιέτουβος Ρίτας, Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, Ζιέλονα Γκόρα, Μάλαγα, Αδριατική Λίγκα και ACB.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, το δικαστήριο ακύρωσε την ακροαματική διαδικασία που είχε οριστεί για τις 19 Ιουλίου 2016. Η Ευρωλίγκα μαζί με τους συλλόγους θα αναλάβουν όλο το κόστος των δικαστικών διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων κι αυτού της FIBA και της FIBA Europe.

Η εξέλιξη αυτή με την απόσυρση από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων αποτελεί σαφή ένδειξη ότι η Ευρωλίγκα δεν θα προσφύγει κατά της απόφασης του δικαστηρίου του Μονάχου στις 23 Ιουνίου 2016, που ακυρώθηκε μετά από προσφυγή της FIBA Europe».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: