Golden Globes: Οι καλύτερες εμφανίσεις που έχουν φτάσει ποτέ στο red carpet

Golden Globes: Οι καλύτερες εμφανίσεις που έχουν φτάσει ποτέ στο red carpet

Μοναδικές δημιουργίες που έχουν αντέξει δυναμικά στο πλήρωμα του χρόνου και που χαρακτήρισαν ουσιαστικά την ιστορία του θεσμού.

Η τελετή για τα 78α Βραβεία Golden Globes θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, σχεδόν δύο μήνες αργότερα από τη συνηθισμένη της ημερομηνία. Ο αντίκτυπος του COVID-19 σίγουρα επηρέασε τα πάντα σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν ήταν αρκετός για να αναχαιτίσει την απόδοση των τιμών στις καλύτερες ταινίες και σειρές του 2020.

Στις 3 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, με την ανάθεση στην Tina Fey και στην Amy Poehler τον ρόλο των hosts του μεγάλου γεγονότος. Αναφέρθηκε, μάλιστα, ότι η τελετή θα διεξαχθεί τόσο από το Rainbow Room στη Νέα Υόρκη όσο και από το Beverly Hilton στην Καλιφόρνια, μία απόφαση που πάρθηκε για να μπορούν όλοι οι συμμετέχοντες να παρευρεθούν χωρίς να χρειάζεται να διασχίσουν τη χώρα εν μέσω πανδημίας.

Το λαμπερό γεγονός, όμως, ποτέ δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με τις υποκριτικές ικανότητες των συμμετεχόντων. Αυτές σαφώς είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά ανέκαθεν τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί και στις ενδυματολογικές επιλογές που έκαναν οι celebrities με την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας τους.

Οι διάσημοι οίκοι πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις δημιουργίες εκείνης της ημέρας, γιατί γνωρίζουν ότι όλος ο πλανήτης θα τις έχει σε πρώτο πλάνο. Η πασαρέλα μεταφέρεται στο κόκκινο χαλί και το front row είμαστε όλοι εμείς από το σπίτι.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις των τελευταίων 20 ετών.

 Τα 10 ωραιότερα κινηματογραφικά κοστούμια εποχής που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: