Γιατί οι άνδρες δεν ζητούν συγνώμη..;

Γιατί οι άνδρες δεν ζητούν συγνώμη..;

Γιατί οι άνδρες δεν ζητούν συγνώμη..;

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να τσακώνεστε με τον αγαπημένο σας και να μη βγάζετε άκρη γιατί πολύ απλά επιμένει στην άποψη του όσο λάθος και αν είναι; Ε λοιπόν εδώ σας έχουμε έναν κατάλογο για τους λόγους όπου κανένας άντρας δεν πρόκειται να παραδεχτεί το λάθος του. Σύμφωνα με το γυναικείο μυαλό μας η συγνώμη είναι πολύ σημαντική και μειώνει το άγχος και την πίεση που νιώθουμε εκείνη τη στιγμή στη σχέση μας γιατί αν το σκεφτείς είναι ένας καβγάς που αν δεν τον τελειώσεις θα υπάρξει και άλλος, και άλλος…

1. Η διαφορετικότητα του λάθους

Οι άντρες σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Waterloo στο Ontario, δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έχουν λάθος αφού στο μυαλό τους είναι σωστοί. Έχοντας αξιολογήσει περιπτώσεις όπου είναι λάθος και οφείλουν συγνώμη, στη δική σας περίπτωση μάλλον δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία που θα έρθει να σου ζητήσει συγνώμη.

2. Η δύναμη της συγνώμης

Για εμάς τις γυναίκες είναι πολύ εύκολο να ζητήσουμε συγνώμη αφού το νιώθουμε αρκετές φορές και είναι και ένας τρόπος να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση. Οι άντρες από την άλλη γνωρίζοντας ακριβώς αυτό θα ζητήσουν συγνώμη μόνο όταν φταίνε αποκλειστικά σε κάτι.

3. Η ντροπή της συγνώμης

Έχεις παρατηρήσει το ύφος του συντρόφου σου όταν σου ζητάει συγνώμη; Νιώθει ντροπιασμένος απέναντι σου. Σε κάποιες περιπτώσεις νιώθει και ανίκανος ή δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες σου.

4. Η καταπίεση

Η καταπίεση που έχουν δεχτεί από την ίδια την οικογένεια τους αλλά και από τις προηγούμενες σχέσεις τους όπου γινόντουσαν κατηγορούμενοι με το παραμικρό τους έχει κάνει να αρνούνται να εκφράσουν την συγκεκριμένη λέξη γιατί μπορεί να υπάρξει χωρισμός.

5. Οι πράξεις

Ε και αν δεν ζητήσουν συγνώμη δεν έγινε και κάτι; Σωστά; Άμα σου έχει φέρει όλους τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας κάνε και εσύ λίγο τα στραβά μάτια.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: