Γιαπράκια με μάραθο και λεμόνι !!!

Υλικά

80-100 φρέσκα αμπελόφυλλα

500γρ λευκό ρύζι γλασε

4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια

Χυμός από 1,5 λεμόνι

1 ματσάκι μάραθο

Αλάτι, πιπέρι, λάδι



Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κρεμμύδια προσθέτουμε το ρύζι το λεμόνι τον ψιλοκομμένο μάραθο αλάτι πιπέρι και το λάδι. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά. Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να δοκιμάσουμε κ να προσθέσουμε αλάτι η επιπλέον λεμόνι ανάλογα τα γούστα.

Gogo Samiou– «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: