Γεβγκένι Πριγκόζιν: Στα άδυτα του παλατιού του αρχηγού της Wagner -Περούκες, όπλα και ράβδοι χρυσού

Έφοδο στο παλάτι της Αγίας Πετρούπολης του επικεφαλής του ομίλου της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν πραγματοποίησαν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας (FSB).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η FSB λέει ότι βρήκε όπλα, πυρομαχικά, ράβδους χρυσού, έναν βαλσαμωμένο αλιγάτορα και ένα ντουλάπι γεμάτο περούκες στην πολυτελή κατοικία που ο Πριγκόζιν ηγέτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει άρον άρον μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο μήνα.


Στο σπίτι του Πριγκόζιν βρέθηκαν αρκετές περούκες

Η φιλοκρεμλινική εφημερίδα Izvestia δημοσίευσε χθες εικόνες και βίντεο από την έφοδο, κατά την οποία βρέθηκαν επίσης πλαστά διαβατήρια και μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τα κομμένα κεφάλια των εχθρών του Πριγκόζιν.


Όπλα και πυρομαχικά που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής των ρωσικών αρχών ασφαλείας

Σε άλλα σημεία της πολυτελούς κατοικίας, υπήρχε ένα πιάνο, καθώς και χώρο σπα και σάουνας και μια ιδιωτική εσωτερική πισίνα.


Το σπίτι του Πριγκόζιν διαθέτει και μια πισίνα

Μια υπερμεγέθης βαριοπούλα με την επιγραφή «για χρήση σε σημαντικές διαπραγματεύσεις» βρέθηκε στην αίθουσα του μπιλιάρδου.


Μια γιγαντιαία βαριοπούλα με την επιγραφή «για χρήση σε σημαντικές διαπραγματεύσεις» δεσπόζει σε κεντρικό σημείο της βίλας

Στη βίλα υπήρχε επίσης ένα δωμάτιο προσευχής, το οποίο ήταν διακοσμημένο με πολλές θρησκευτικές εικόνες από τη ρωσική ορθόδοξη εκκλησία.


Στην πολυτελή κατοικία του Πριγκόζιν εκτός από μετρητά βρέθηκαν και ράβδοι χρυσού

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: