Γ. Κουμουτσάκος: «Κατηγορούν αντί να απολογούνται»

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εκτοξεύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, καταλογίζοντάς της «ανευθυνότητα» και «αναξιοπιστία», καθώς και ότι «έδωσε “χώρο” στους πιστωτές και το ΔΝΤ να απαιτούν πρόσθετα δυσβάστακτα – μη αποδεκτά από τη Νέα Δημοκρατία – μέτρα».
Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Κουμουτσάκος χρεώνει στην κυβέρνηση ότι «κατηγορεί αντί να απολογείται» και «επιμένει, αντί να ζητήσει συγγνώμη», ενώ επισημαίνει ότι «ο βαρύς για τους Έλληνες λογαριασμός των 5,4 + 3,6 δισ. ευρώ, είναι αποτέλεσμα των ερασιτεχνικών χειρισμών της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. εκτιμά ότι η κυβέρνηση εγκλωβίστηκε «στο ολέθριο για τη χώρα δίλλημα: “βαριά συνθηκολόγηση ή καταστροφική ρήξη”», καθώς και ότι «έχει την ευθύνη των πολύ αρνητικών για τη χώρα εξελίξεων».
«Τώρα μάλιστα, δεν αποκλείει ούτε και το καταστροφικό σενάριο ενός δεύτερου δημοψηφίσματος μέσα σε 10 μήνες. Ο κίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της χώρας, από τα ανόητα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, είναι τεράστιος» συμπληρώνει ο κ. Κουμουτσάκος και συνεχίζει: «Έχουν χάσει το μέτρο και την κοινή λογική».
Καταλήγοντας, καλεί εκ νέου τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: