Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Άγρια εκτέλεση με καλάσνικοφ μπροστά σε μαθητές δημοτικού

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τετάρτης, ένας άντρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άντρας, την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις κουκουλοφόρους. Ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός μπράβος της νύχτας, τραυματίστηκε θανάσιμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από εξωστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε και μία γυναίκα. Η τραυματίας είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος και ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς.

Να αναφέρουμε ότι οι πυροβολισμοί και η δολοφονία του άνδρα έγιναν μπροστά στα μάτια μαθητών και άλλων γονιών που μόλις είχαν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο. Οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε καμμένο μερικά μέτρα παρακάτω.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα τους. Το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για εκβιασμούς.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: