Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos)

Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos)

Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos)

Ένα τέλειο και γεμάτο πειρασμούς κορμί διαθέτει η Ηρώ Λεγάκη, αλλά και ένα πρόσωπο αγγελικό που δεν προϊδεάζει τις διαθέσεις που μπορεί να ξυπνήσει στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Playmate 2011 έκανε αίσθηση όταν κέρδισε την πρωτιά στα δημοφιλή καλλιστεία, γρήγορα τα περίπτερα γέμισαν με σeξι φωτογραφήσεις της, το ίδιο γρήγορα όμως χάθηκε από το προσκήνιο επιλέγοντας να κρατήσει πιο χαμηλό προφίλ. Αναζητώντας την στο Instagram όμως ανακαλύπτει κανείς έναν λογαριασμό με ορισμένες από τις πιο σeξι φωτογραφίες και πόζες της ελληνικής σόουμπιζ.

Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos)

Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos) Φωτιά και λάβρα η Ηρώ Λεγάκη (photos)

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: