Φιλικό ξεμούδιασμα στην ΑΕΚ

Δεύτερο φιλικό της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ με την αντίστοιχη της Κ20 μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στα Σπάτα.
Πρόκειται για επιθυμία του Γκουστάβο Πογιέτ αυτό το οικογενειακό δίτερμα, προκειμένου και χρόνο συμμετοχής να δώσει και μία δυνατή προπόνηση σε ρυθμούς αγώνα να κάνουν οι παίκτες του, αλλά και να τσεκάρει ποδοσφαιριστές από την Κ20.

Στο σημερινό φιλικό η πρώτη ομάδα κέρδισε με 5-0, έχοντας για σκόρερ τους Τζιμπούρ, Άρθο, Μπουονανότε, Κρισάντους και Ανάκογλου. Στα πολύ θετικά το γεγονός ότι τόσο ο Ράφικ Τζιμπούρ, όσο και ο Μπουονανότε βρήκαν πάλι δίχτυα με τους δυο παίκτες να αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, τη φόρμα τους και την αποτελεσματικότητά τους. Ο Πογιέτ θα τους χρειαστεί στα παιχνίδια και μάλιστα άμεσα, αρχής γενομένης πιθανότητα, στο ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, στο οικογενειακό φιλικό των Σπατών το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Τζιμπούρ με κοντινή προβολή μετά από ωραίο συνδυασμό του Μάνταλου με τον Μπουονανότε και ασίστ του τελευταίου. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Αρθο με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 13’ ο Τζιμπούρ τροφοδότησε τον Μάνταλο που σούταρε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και με δεύτερο σουτ μέσα από την περιοχή ο Μπουονανότε έκανε το 3-0. Στο 57’ από σέντρα του Πλατέλλα ο Κρισάντους με κοντινή προβολή έκανε το 4-0 και στο 71’ ο Ανάκογλου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: