Fashion with conscious: Το trend που αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Αν μας διαβάζεις συχνά, τότε γνωρίζεις πως μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες είναι το να αναζητούμε τις κορυφαίες τάσεις της κάθε χρονιάς και να σου παρουσιάζουμε τα fashion και wellness trends που αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου.

H τάση που μας κέρδισε αυτή τη σεζόν και για την οποία θέλουμε να γράψουμε, ακούει στο όνομα fashion consciousness, σχετίζεται με τα ρούχα που φοράμε και τη γνωρίσαμε χάρη στην Η&Μ -και συγκεκριμένα, τις νέες, αειφόρες συλλογές που μας φέρνει!

Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά trends της χρονιάς -και ενδεχομένως του μέλλοντος! Και αυτό διότι η ξεχωριστή αυτή fashion τάση θέλει να ντύνεσαι με ρούχα από βιώσιμα υλικά και να κάνεις περισσότερο conscious -δηλαδή συνειδητές- επιλογές σε ό,τι αφορά στα outfits σου.

Οι αειφόρες συλλογές που ξεχωρίσαμε

Προκειμένου, λοιπόν, να μας δείξει πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουμε και εμείς στην προσπάθειά της για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για τη μόδα και τον πλανήτη, η H&M δημιούργησε μία υπέροχη καμπάνια για να παρουσιάσει τις δύο νέες συλλογές της: Τις Η&Μ Conscious και Conscious Exclusive. Περιλαμβάνουν αέρινες επιλογές που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις στην επιφάνεια τον stylish και παράλληλα, conscious εαυτό σου -και σίγουρα μας εντυπωσίασαν.

Fashion with conscious: Το trend που αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Ένας ακόμη λόγος, βέβαια, που μας έκανε να ενθουσιαστούμε με τη νέα καμπάνια της εταιρείας είναι το ότι σε αυτή πρωταγωνιστούν πέντε μοναδικές γυναίκες που ξεχωρίζουν για τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά τους: Η Μαρία Ναυπλιώτου, η Έσθερ Μαστρογιάννη, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Μαρίνα Σάττι και η Έφη Βράκα! Όλες τους επιλέγουν να ντύνονται με βιώσιμα, H&M Conscious υλικά και σε παρακινούν να αναλάβεις δράση και να κλείσεις μαζί τους τον κύκλο ζωής της μόδας, συμμετέχοντας στην Ανακύκλωση Ρούχων!

Πώς και γιατί η Η&Μ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση; Γιατί βασικός της στόχος είναι να χρησιμοποιεί μόνο 100% ανακυκλωμένα ή άλλα υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές μέχρι το 2030. Η βιωσιμότητα είναι, άλλωστε, μία από τις βασικές αξίες της αγαπημένης μας εταιρείας. Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να υιοθετήσεις και εσύ το fashion trend που ξεχωρίσαμε και να φορέσεις αυτή τη σεζόν conscious ρούχα από βιώσιμα υλικά.

Fashion with conscious: Το trend που αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Πες «ναι» στην Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Ρούχων και κέρδισε!

Τι άλλο μπορείς να κάνεις στην περίπτωση που θέλεις να συνδυάζεις πάντα «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» και σε ό,τι αφορά στη μόδα; Να συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος φορώντας τα conscious outfits σου και παράλληλα, να λάβεις μέρος στην Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Ρούχων που πραγματοποιεί η Η&Μ σε όλα τα καταστήματά της, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου (τι δεν το ήξερες;)! Μάθε, μάλιστα, ότι από την 1η έως τις 13 Απριλίου και για κάθε σακούλα με ρούχα και οικιακά υφάσματα που θα πηγαίνεις στα καταστήματα Η&Μ, θα κερδίζεις δύο εκπτωτικά κουπόνια 15% για δύο τεμάχια της επιλογής σου, για την επόμενη αγορά σου!

Για να σε πείσουμε να πας ASAP τα παλιά σου ρούχα (όλα τα υφάσματα, ανεξαρτήτως μάρκας ή κατάστασης) στην Η&Μ, αρκεί να αναφέρουμε ότι το 95% των ρούχων που πετιούνται θα μπορούσαν να ξαναφορεθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν! Ανακυκλώνοντας, συνεπώς, τα ανεπιθύμητα ρούχα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι τίποτα πηγαίνει χαμένο.

Fashion with conscious: Το trend που αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Φέτος, λοιπόν, επέλεξε και εσύ να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με items από τις συλλογές Η&Μ Conscious και Conscious Exclusive, λάβε μέρος στην Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Ρούχων και συνέβαλε στη σημαντική αυτή προσπάθεια της Η&Μ να ηγηθεί της αλλαγής προς μια πιο βιώσιμη βιομηχανία μόδας!

Fashion consciousness, λοιπόν, και το 2019 δείχνει ήδη πιο όμορφο!

Fashion with conscious: Το trend που αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

*Η συλλογή H&M Conscious για την Άνοιξη του 2019 θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως και στο hm.com. Η συλλογή Η&Μ Conscious Exclusive θα πωλείται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54, στην Κύπρο στο κατάστημα της Λευκωσίας (Λήδρας 171-179) και online

Fashion with conscious: Το trend που αξίζει να φορέσεις αυτή τη σεζόνΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: