Fashion Royalty: Οι stylish royals που έχουν κάτσει στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows

Αυτές είναι οι αγαπημένες μας royal Fashion Week στιγμές!

Οι κόσμοι της μόδας και της βασιλικής οικογένειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι εδώ και αιώνες, με το βασιλικό στυλ να «θεοποιείται» από την πρώτη ημέρα. Από τις βασίλισσες του 18ου αιώνα με πολυτελή φορέματα μέχρι τις δούκισσες του σήμερα που παρουσιάζουν τα πιο τέλεια σύνολα για την καθημερινότητα, το royal look ήταν πάντα οn trend.

Οι royals κατακτούν το Fashion Week

Φυσικά, αυτές οι style icons όχι μόνο έχουν εμπνεύσει τις συλλογές πολλών σχεδιαστών, αλλά έχουν κάτσει και στην πρώτη σειρά των shows τους. Η Diana, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, για παράδειγμα παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια ενώ η Sarah, η Δούκισσα του York περπάτησε το 2008 την πασαρέλα με την κόρη της, πριγκίπισσα Beatrice. Ακόμα και η Βασίλισσα Elizabeth παρακολούθησε την επίδειξη του Richard Quinn για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 όταν του απένειμε το Βραβείο Queen Elizabeth II για British Design.

Fashion Royalty: Οι stylish royals που έχουν κάτσει στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows

Οι δίδυμες ανιψιές της Πριγκίπισσας Diana έκαναν την πιο super glam εμφάνιση στη LWF

Η βασιλική οικογένεια στο Μονακό είναι επίσης αγαπημένη της μόδας. Οι απίστευτα glamorous κοπέλες του Μονακό συναναστρέφονται με την style elite του Παρισιού εδώ και δεκαετίες. Γενιές της οικογενείας Grimaldi παρακολουθούν τις εκθαμβωτικές παρουσιάσεις υψηλής ραπτικής των Dior και Chanel εδώ και χρόνια. Μάλιστα, η εγγονή της πριγκίπισσας Grace του Μονακό, Pauline Ducruet, έχει το δικό της brand, Alter, στις πασαρέλες του οποίου έχουμε δει φυσικά την μητέρα της, πριγκίπισσα Stephanie, την αδελφή της Camille Gottlieb και την ξαδέλφη της Charlotte Casiraghi.

Καθώς διανύουμε τώρα τον μήνα της μόδας για την σεζόν FW22, κάναμε αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε τις αγαπημένες μας royal Fashion Week στιγμές. Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: