Φάμελλος: Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάμε ότι το πολυνομοσχέδιο δεν έχει βαριά μέτρα

Τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου δεν είναι σκληρά, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Συγκεκριμένα ο κ. Φαμέλλος είπε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά».

Σημείωσε επίσης, πως πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση που δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία.

Για το ασφαλιστικό είπε πως η κυβέρνηση θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις ενώ για τις 100 δόσεις προανήγγειλε τροποποιήσεις μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν.

Υπογράμμισε επίσης ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής, αποτελεσματική και ώριμη και αυτό διαφάνηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της, ενώ επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ψήφισαν την συμφωνία με τους εταίρους λέγοντας ότι αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη τους

Τέλος για τις πληροφορίες που αφορούν ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες υπουργών και βουλευτών τόνισε πως για όλους τους πολιτικούς θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει σχέση τιμιότητας με την κοινωνία.

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: