EXPOWEDDING 2016: Έκθεση γάμου και βάπτισης στη Θεσσαλονίκη

Φωτ. από expowedding.

Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία ανακοινώνεται η λειτουργία της έκθεσης με τίτλο «EXPOWEDDING 2016″, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», από 16 έως και 18 Ιανουαρίου 2016.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα. Κάθε χρόνο χιλιάδες επισκεπτών, μελλόνυμφα ζευγάρια και νέοι γονείς την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Η έκθεση πραγματοποιείται, στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, σε ένα πολύ όμορφο χώρο, υψηλού κύρους και με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στους χώρους της Δ.Ε.Θ.

Μια έκθεση θεσμός πλέον για την Θεσσαλονίκη, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις  προτάσεις τους, για ένα τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση. Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα ανάμεσα στους καλύτερους!

Η έκθεση είναι τοπική και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι για το Σάββατο 16/1/2016 και την Κυριακή 17/1/2016 από τις 10:00 π.μ. έως και τις 21:00 μ.μ. και για τη Δευτέρα 18/1/2016 από τις 12:00 μ. έως και τις 20:30 μ.μ.

Τα είδη των εκθεμάτων αφορούν είδη γάμου και ότι περιλαμβάνεται σε αυτόν. Διοργανωτής της έκθεσης είναι ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ, Κομνηνών 21, 54624 Θεσσαλονίκη.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: