«Έχω εκπληκτικούς οργασμούς όταν κοιμάμαι – Συνήθως βλέπω όνειρα με γυναίκες»

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι βιώνει οργασμούς και μάλιστα δυνατούς, όχι κατά τη διάρκεια του σeξ, όπως θα περίμεναν αρκετοί, αλλά στον ύπνο, ενώ αν και κοιμάται με άντρες, έχει σeξουαλικά όνειρα συνήθως με γυναίκες.

Η 43χρονη Marza Tovo που είναι σύμβουλος σχέσεων μίλησε για τη συγκεκριμένη πτυχή του εαυτού της και ανέφερε ότι ορισμένες βραδιές του χρόνου βιώνει έντονους οργασμούς, οι οποίοι είναι καλύτεροι από εκείνους κατά τη διάρκεια του σeξ.

«Είναι πολύ πιο δυνατοί κατά τη διάρκεια του ύπνου μου. Έχω πραγματικά τρελές νύχτες χάρη στους νυχτερινούς οργασμούς. Το απολαμβάνω πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά, με βάση την thesun.co.uk.

Επίσης, είπε πως η ένταση είναι τέτοια που ξυπνάει μετά από κάθε νυχτερινό οργασμό, όμως ποτέ δεν έχει πάνω από έναν το ίδιο βράδυ, ενώ συνήθως συμβαίνουν μόνο «λίγες φορές το χρόνο».

«Συμβαίνουν πάντα όταν βλέπω κaυτά όνειρα», είπε και πρόσθεσε πως «οι νυχτερινοί οργασμοί μπορεί να μοιάζουν μυστηριώδεις, όμως προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για αυτό. Απλώς χαλαρώστε και απολαύστε τους».

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, ο νυχτερινός γυναικείος οργασμός δεν είναι σπάνιος, καθώς περίπου το 37% των γυναικών έχει δηλώσει πως βίωσε έναν τέτοιο, τη στιγμή που κοιμόταν.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙσeξυπνος

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: