Πήγε στα επείγοντα έχοντας σφηνωμένο μέσα του ένα ποτήρι – Δεν πίστευαν οι γιατροί αυτό που είδαν στην ακτινογραφία

Ένας 47χρονος άντρας από το Νεπάλ έφτασε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της πόλης του με ακραίους πόνους στην κοιλιά. Όταν οι γιατροί ρώτησαν τον ασθενή τι ήταν αυτό που του προκάλεσε τέτοιους πόνους, σίγουρα δεν περίμεναν αυτήν την απάντηση.

Σύμφωνα με τη ny.com άνδρας παραδέχτηκε πως είχε σφηνώσει ένα ποτήρι νερού στον πρωκτό του και πως το ποτήρι βρισκόταν μέσα του επί τρεις ημέρες. Προκειμένου να νιώσει καλύτερα, ο άνδρας χρειάστηκε να επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αρχικά, ο 47χρονος είπε ότι συνέβη κατά λάθος. Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψε πως είχε εισάγει ο ίδιος το ποτήρι για σeξουαλική ικανοποίηση ενώ ήταν μεθυσμένος, σύμφωνα με το Journal of Nepal Medical Centre. Επιπλέον, ανέφερε ότι προσπάθησε να αφαιρέσει το γυαλί μόνος του, αλλά απέτυχε.

Με δυσκολία η αφαίρεση του ποτηριού

Αφού του έγινε μια ακτινογραφία, οι γιατροί προσπάθησαν να το αφαιρέσουν, αλλά δεν μπορούσαν να πιάσουν το γυαλί καθώς ήταν ανεστραμμένο.

Το ιατρικό προσωπικό πραγματοποίησε στη συνέχεια μια διερευνητική λαπαροτομία, η οποία είναι μια χειρουργική επέμβαση για να ανοίξει η κοιλιά. Σε εκείνο το σημείο, προσπάθησαν να μετακινήσουν το γυαλί έξω πιέζοντας το κατώτερο έντερο. «Επιχειρήθηκε να απομακρυνθεί το γυαλί μέσω του πρωκτού, αλλά αυτό ήταν ανεπιτυχές, καθώς το γυαλί βρισκόταν ψηλά», εξηγεί το περιοδικό Journal of Nepal Medical Centre. «Ως εκ τούτου, έγινε σιγμοειδής εντεροστομία και το γυαλί εξήχθη». Η εντεροστομία είναι η χειρουργική τομή σε ένα έντερο, η οποία επιτρέπει στους γιατρούς άμεση πρόσβαση στο γυαλί.

O άνδρας παρέμεινε στο νοσοκομείο για επτά ημέρες για να αναρρώσει από το περιστατικό. Δύο μήνες αργότερα, σε ένα ραντεβού παρακολούθησης, οι γιατροί του είπαν πως ήταν καλά και είχε αναρρώσει πλήρως.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙακτινογραφιαανδραςποτηρι

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: