Έπρεπε να ήταν στην φυλακή αλλά τον βρήκαν στη Λαμία

Μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα

Τυπικός ήταν ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε έναν αλλοδαπό στη Λαμία, αλλά διαπίστωσαν ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και τον συνέλαβαν. Όταν οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όμως, αποκαλύφθηκε ότι έπρεπε να βρίσκεται στην… φυλακή!

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσαν απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με την οποία διατασσόταν η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου ομοίως για τον ίδιο λόγο.

Μάλιστα, για την κατηγορία αυτή του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, την οποία η εισαγγελέας Εφετών Λαμίας στην οποία παραπέμφθηκε έδωσε εντολή να την εκτίσει άμεσα κι έτσι μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Συνελήφθη φυγόποινος στον Τύρναβο

Έναν 43χρονο Έλληνα που κατοικεί στον Τύρναβο συνέλαβαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για διάφορα αδικήματα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: