Επιδείνωση του καιρού την 28η Οκτωβρίου

Νέα επιδείνωση του καιρού για την 28η Οκτωβρίου, με τον καιρό να είναι άστατος από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της δυτικής και βόρειας ηπειρωτικής Ελλάδας αλλά και σε περιοχές των Επτανήσων, προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ωστόσο θα δυσκολέψουν τη διενέργεια των παρελάσεων, καθώς αναμένονται για εκείνη την ώρα.

Μετά το μεσημέρι του Σαββάτου, στις περισσότερες περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας, οι βροχοπτώσεις θα σταματήσουν και θα επικρατήσει καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις και ειδικά στα βορειοδυτικά θα υπάρξουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Συγκεκριμένα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης θα βρέξει τοπικά νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Προς το μεσημέρι φαίνεται ότι ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά και έτσι τα όποια φαινόμενα θα απασχολούν τις περιοχές τις Χαλκιδικής.

Αντίθετα, στην Αθήνα, θα καταστεί ο καιρός άστατος σταδιακά από τις 11-12 το μεσημέρι και στη συνέχεια. Αυτό σημαίνει, ότι στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής οι παρελάσεις θα γίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάντως από το μεσημέρι και στη συνέχεια που θα εκδηλώνονται κατά τόπους και κατά περιόδους τοπικές βροχές, δεν θα προβληματίσουν, ενώ, από αργά το βράδυ και στη συνέχεια οι όποιες βροχές θα σταματήσουν.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: