Έπεσε από τον έβδομο όροφο εμπορικού κέντρου προσπαθώντας να βγάλει την τέλεια φωτογραφία

Τη ζωή του έχασε ένας 55χρονος άνδρας όταν, στην προσπάθειά του να φωτογραφηθεί, έπεσε από τον έβδομο όροφο ενός εμπορικού κέντρου.

Ο Νιτιτσάι Σακλανγκ επισκέφθηκε το κατάστημα αγορών του CentralWorld στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης με τον μικρότερο αδελφό του. Στο διάδρομο του έβδομου ορόφου ο Νιτιτσάι ζήτησε από τον αδελφό του να τραβήξει μια φωτογραφία με το όμορφο εσωτερικό σκηνικό να φαίνεται πίσω του.

Θέλοντας να πάρει την καλύτερη πόζα, ο 55χρονος Νιτιτσάι έβαλε τα πόδια του στο κάτω μέρος του κάγκελου προκειμένου να ανέβει λίγο ψηλότερα και να έχει το καλύτερο δυνατό φόντο. Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας γλίστρησε και έπεσε από την άκρη στο έδαφος.

Ο αδερφός του θεωρείται ότι πρόλαβε να τραβήξει την τέλεια φωτογραφία για την οποία έγιναν όλα…

Μάρτυρες ανέφεραν το συγκλονιστικό περιστατικό στο προσωπικό του εμπορικού κέντρου, που έσπευσε στη σκηνή, ενώ φωτογραφίες από τους παρευρισκόμενους δείχνουν πώς οι φύλακες κάλυψαν το σώμα του με μια σκηνή πριν ελέγξουν την κατάσταση του. Ο άνδρας εξέπνευσε στο κοντινό Αστυνομικό Γενικό Νοσοκομείο, αφού υπέστη μεγάλη απώλεια αίματος και πολλαπλά σπασμένα οστά.

Εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας δήλωσε πως εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και οι μάρτυρες προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δέχθηκε σπρώξιμο από τον αδελφό του.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: