Επανεξέταση της υπόθεσης Μαρινάκη θα ζητήσει ο Ολυμπιακός από την ΕΕΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως η διαδικασία εξέτασης της υπόθεσης δεν έγινε όπως θα έπρεπε.
Την ανατροπή της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που δίνει διορία στον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί μέσα σε 30 ημέρες από το αξίωμα του Προέδρου του Ολυμπιακού θα επιδιώξουν οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά και την επιστολή του μέλους της ΕΕΑ, Παναγιώτη Περάκη, όπου δεν του επετράπη να ψηφίσει στο θέμα της υπόθεσης του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, η Πειραιώτικη ΠΑΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», αναμένεται να καταθέσει αίτημα επανεξέτασης της υπόθεσης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η διαδικασία εξέτασης της υπόθεσης δεν έγινε όπως θα έπρεπε και για το λόγο αυτό αναμένεται να ζητήσουν επανάληψη της διαδικασίας και δεν θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα στηριχτούν στο γεγονός ότι αν είχε ψηφίσει και ο Περάκης, ο όποιος υποστήριξε πως αν είχε λάβει μέρος στη διαδικασία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είχε απαλλαγεί και δεν θα τιμωρείτο με πρόστιμο 300.000 ευρώ και υποχρέωση παραίτησης από τη θέση του, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ήταν 4-4 και όχι 4-3 κατά του Προέδρου των «ερυθρόλευκων».

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, που δεν επέτρεψε στον Παναγιώτη Περάκη να συμμετέχει στην διαδικασία, είχε ψηφίσει υπέρ της επιβολής ποινής στον Βαγγέλη Μαρινάκη και η ψήφος του είχε μετρήσει διπλή, καθώς υπήρχε ισοψηφία (3-3).

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: