Ενοπλοι άνοιγαν περίπτερα και καφενεία

Οι δυο από τους τρεις παραβίαζαν τα καταστήματα, ενώ ο τρίτος επέβλεπε την περιοχή κραδαίνοντας κυνηγετικό όπλο!

Πολλές… ταινίες πρέπει να έβλεπαν οι κακοποιοί που «χτυπούσαν» περίπτερα και καφενεία στην Ηλεία με κλεμμένο αυτοκίνητο. Φορώντας κουκούλες και γάντια ή κάλτσες στα χέρια τους, οι δυο από τους τρεις παραβίαζαν τα καταστήματα, ενώ ο τρίτος επέβλεπε την περιοχή κραδαίνοντας κυνηγετικό όπλο!

Από το περασμένο Σάββατο ως την Τετάρτη, οι δράστες ηλικίας 44, 25 και 18 χρόνων είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο από την περιοχή του Μιντιλογλίου στην Πάτρα και έκαναν επιδρομές στην Αμαλιάδα και την Εφύρα Ηλείας, όπου είχαν διαρρήξει τρεις κλοπές σε τρία περίπτερα και δύο καφενεία, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, πακέτα τσιγάρων, διάφορα είδη και τηλεοράσεις συνολικής αξίας 3.700 ευρώ.

Αυτό που πρόδωσε τον 44χρονο «αρχηγό» της σπείρας που, όπως και ο 25χρονος, είχε αποφυλακιστεί αφού εξέτισε ποινή για άλλες κλοπές, ήταν η… ιδέα του να πάει στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας και να καταγγείλει ότι βρήκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν στις κλοπές! Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του και ο 44χρονος συνελήφθη.

Στη συνέχεια, προσήχθη στην Ασφάλεια Αμαλιάδας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τους δύο συνεργούς του συνεχίζονται.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: