Ένα κάπως ανεπίκαιρο υλικό αποκτά κυρίαρχη θέση στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Ένα κάπως ανεπίκαιρο υλικό αποκτά κυρίαρχη θέση στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας

Οι καλοκαιρινοί μήνες επιτάσσουν αέρινα, loose φορέματα, τζιν shorts και ανάλαφρες υφές- είτε σε μονοχρωμία, είτε σε εμπριμέ εκδοχή-, που μας κρατούν, εκτός από στυλάτες, και δροσερές. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, είναι κάπως διαφορετικό -για πολλούς λόγους- και καταρρίπτει όσα γνωρίζαμε στη μόδα ως σήμερα επιτάσσοντας ένα αρκετά ανεπίκαιρο trend, που όμως είναι εξαιρετικά κομψό και δυναμικό.

Είτε faux, είτε vegan, το δέρμα είναι αυτό το ξεχωριστό υλικό που πρέπει να υπάρχει στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας αυτήν τη σεζόν. Ακούγεται αλλόκοτο, αλλά το είδαμε σε πολλές διαφορετικές μορφές, από biker jackets, φούστες μέχρι βερμούδες, jumpsuits και φορέματα, στις πασαρέλες των διάσημων Οίκων Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020! Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, σπουδαία Fashion Houses- ανάμεσά τους Bottega Veneta, Miu Miu και Loewe- πειραματίστηκαν με το διαχρονικό αυτό υλικό δίνοντας νέα πνοή στο φετινό καλοκαίρι και ξεφεύγοντας από το κλασικό μαύρο, καφέ και μπεζ χρώμα.

Αν, λοιπόν, είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις και σου αρέσουν τα εξεζητημένα looks δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι ένα leather T-shirt, αντί για το κλασικό βαμβακερό, ή ένα δερμάτινο φόρεμα. Σε περίπτωση, όμως, που είσαι πιο διστακτική με αυτήν την τάση, μείνε σε πιο safe επιλογές, όπως το biker jacket σου για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού. Μην το κρατήσεις, όμως, έξω από τη στυλιστική ταυτότητά σου!

Διάβασε ακόμα: Αυτή η εμβληματική It-bag μόλις ανανεώθηκε

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: